Vel blåst 04. november 2023

Lovund Hotell +47 75 09 20 30

##Vel blåst 04. november 2023 kl 19.00## Hvert år besøkes Lovund av tusenvis av turister. Dette gir grunnlag for et service og velferdstilbud som kanskje ikke har vært tilgjengelig uten. Vel blåst er således en hyllest til sommersesongen på Lovund og alle som bidrar til at Lovund er et hyggelig og godt reisemål. I godt samarbeid med Bjørg Stemland og Bjørnar Olaisens stiftelse invitere vi til Vel blåst; En festkveld med 4 - retters meny og konsert med Bjarne Brøndbo og Åse Rakel. __Vel blåst kr 1190,- pr. pers__ _inkl. aperitiff, festmeny og konsert_ __Vel blåst hotellpakke fra kr 1865,- pr. pers__ _inkl. overnatting, frokost, aperitiff, festmeny og konsert_

Bestill Vel Blåst her

##Bjarne Brøndbo## Årets Vel blåst artist er Bjarne Brøndbo, en person med et stort repertoar, både som artist, TV-personlighet og som menneske, og i denne flotte forestillingen år han tatt ut hele sitt fulle repertoar! Et musikalsk show fylt med hits og verbale krumspring. Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E.! Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan på kaia, E6, Rai Rai, Rompa mi, Det fine vi hadd sammen og mange andre kjære hits! Den unike fortelleren og artisten Bjarne Brøndbo i en skjønn forening som utvilsomt blir en helt spesiell kveld, med en av våre mest profilerte og folkekjære artister kan ikke bli feil.

##Åse Rakel### Åse-Rakel ble utdannet ved den Norske operahøgskole i 2006 og jobbet mange år i Oslo som profesjonell sanger. Etter mange år i sør så pakket hun sammen og flyttet hjem til Ekne der hun bor sammen med sin mann og sine barn . Åse-Rakel synger en crossover mellom klassisk opera og andre moderne stilarter. Hun har flere cd-utgivelser og mange konserter bak seg. Blant annet sammen med kjente artister som Frode Alnæs, Trondheims-solistene, Børge Pedersen. Åse-Rakel har sakte med sikkert bygget opp et godt renomme som artist.

a