###Sous-chef###
_Heltid | Oppstart etter avtale_
Som sous-chef på Lovund hotell må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt til nye høyder sammen med dine kolleger. Som person er du nøye, serviceminded, positiv og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har lidenskap for mat, du har erfaring fra lignende stilling i hotellbransjen og er genuint opptatt av detaljer og god gjesteservice
[Les mer og søk her](https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger/stilling/398a2a43-e3f1-4348-84f7-f8c5de5d6b13)
###Restaurantsjef###
_Heltid | Oppstart etter avtale_
Som restaurantsjef på Lovund hotell må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt til nye høyder sammen med dine kolleger. Som person er du nøye, serviceminded, positiv og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har lidenskap for mat og drikke i kombinasjon, stor interesse for vin og drikke, du har erfaring fra lignende stilling i hotellbransjen og du er genuint opptatt av detaljer og god gjesteservice.
[Les mer og søk her](https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger/stilling/69a185bf-1ae3-4014-a16c-b58bb4d5f9d1)
###Stillinger i sommersesongen###
Vi annonserer nå ut alle våre stillinger for sommersesongen 2023.
Vår hovedsesong er fra midten av april til slutten av september. I denne tiden har vi flere stillinger som skal fylles, med forskjellig arbeidsperioder og innhold.
Vi søker etter kokker, servitører, frokostverter og housekeepere.
[Les mer og søk her](https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger?q=Lovund%20Hotell)
Ønsker du å sende en åpen søknad med CV kan dette sendes på post@lovund.no