###Sous-chef###
_Heltid | Oppstart: fra 01.10.23 eller etter nærmere avtale_
Som sous-chef på Lovund hotell må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt til nye høyder sammen med dine kolleger. Som person er du nøye, serviceminded, positiv og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har lidenskap for mat, du har erfaring fra lignende stilling i hotellbransjen og er genuint opptatt av detaljer og god gjesteservice
[Les mere og søk her](https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger?q=lovund%20hotell)
###Restaurantsjef###
_Heltid | Oppstarts: fra 01.01.24 eller etter nærmere avtale_
Som restaurantsjef på Lovund hotell må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt til nye høyder sammen med dine kolleger. Som person er du nøye, serviceminded, positiv og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har lidenskap for mat og drikke i kombinasjon, stor interesse for vin og drikke, du har erfaring fra lignende stilling i hotellbransjen og du er genuint opptatt av detaljer og god gjesteservice.
[Les mere og søk her](https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger?q=lovund%20hotell)
###Kokk###
_Sesong | Oppstart: ca. 01.05.24 eller etter nærmere avtale_
Som kokk på Lovund Hotell står du for tilberedning av av mat til hotellets gjester og besøkende i restauranten. I godt samarbeid med våre servitører lager vi trivelige restaurant øyeblikk for våre gjester. Vi legger ekstra vekt på gode råvarer som følger sesong, så kompetanse, høy interesse for faget og kreativitet er viktige egenskaper. Du må være smilende, utadvendt og glad i være i kontakt med våre gjester.
Ønsker du å sende en åpen søknad med CV kan dette sendes på post@lovund.no