###Sous-chef###
_Heltid | Oppstart 11. april 2023_
Som sous-chef på Lovund hotell må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt til nye høyder sammen med dine kolleger. Som person er du nøye, serviceminded, positiv og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har lidenskap for mat, du har erfaring fra lignende stilling i hotellbransjen og er genuint opptatt av detaljer og god gjesteservice
[Les mer og søk her](https://heilehelgeland.no/sircon_navads/sous-chef-pa-lovund-hotell/)
###Restaurantsjef###
_Heltid | Oppstart 01. mai 2023_
Som restaurantsjef på Lovund hotell må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt til nye høyder sammen med dine kolleger. Som person er du nøye, serviceminded, positiv og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har lidenskap for mat og drikke i kombinasjon, stor interesse for vin og drikke, du har erfaring fra lignende stilling i hotellbransjen og du er genuint opptatt av detaljer og god gjesteservice.
[Les mer og søk her](https://heilehelgeland.no/sircon_navads/restaurantsjef-pa-lovund-hotell/)
###Stillinger i sommersesongen###
_Deltid_
Vi annonserer ettehvert ut våre stillinger for sommersesongen 2023. Vår hovedsesong er fra midten av april til slutten av september. I denne tiden har vi flere stillinger som skal fylles, med forskjellig arbeidsperioder og innhold. Vi kommer til å søke etter kokker, servitører, bartendere, frokostverter og housekeepere. Ønsker du å sende en åpen søknad med CV kan dette sendes på post@lovund.no