Møter & Selskap

Lovund Hotell +47 75 09 20 30

###Middag & selskap### I dialog med deg syr vi sammen dine ønsker og våre verdier. Du skal være trygg på at rammen rundt, og innholdet i din middag eller selskap blir godt ivaretatt av oss. Vi har 3 ulike avdelinger på vårt lille hotell; Pianostuen, Bistroen og Blikksalen. - Blikksalen er vårt store selskaps og bankettlokale og kan samle opp til 100 personer. - Pianostuen er mere intim og passer best til selskap opp til 12 personer, men kan samle opp til 40 personer. - Bistroen er vårt uformelle spisested og passer best for minste selskapene. Felles for alle er storslagen, flott utsikt mot havet i vest og uansett anledning vil vi kunne tilby gode alternativer til deg og dine gjester

send en forespørsel

###Konferanser & events### Konferanse & events på Lovund Hotell er konferanser & events på en øy. Det betyr at alle er samlet på samme sted der omgivelsene bidrar til sterkere felleskap og samhørighet. Alle er sammen fra ankomst til avreise og det er ingen som må rekke noe annet enn det alle andre skal rekke. Ingen forstyrrelser, ingen splitte grupper – bare verdifull tid. Med våre rom og rorbuer, restaurant og konferansesal kan vi arrangere konferanser og events opp til ca. 60 personer. Vårt kjøkken serverer den deiligste sjømat med råvarer fra lokale fiskere, dyrkere og entusiaster. Så len deg tilbake og la deg oppvarte av våre flinke medarbeidere som gjør sitt ytterste for å gi deg en god Lovundopplevelse.

Send oss en forespørsel

###Møterom på Lovund### Lei møterom på Lovund Hotell og få den ro og stillhet du trenger til de gode samtaler, utvikling av gode ideer eller bare rammen for et godt styremøte eller strategimøte. Vi har 2 møterom her på Lovund Hotell. - Møterom Blikk kan seate opp til 20 personer i styrebordoppsett - Møterom Havdur kan seate opp til 10 personer i styrebordoppsett. Begge møterommene er utstyrt med skjerm og lyd for presentasjon og har mulighet for overføring via Teams.

Send en forepørsel

##Magisk bryllup i havgapet## Vi ligger ytterst i havet, på den vakre Helgelandskysten. Rå og ekte natur i kombinasjon med et moderne og fremoverlent samfunn lager unike rammer for den store og viktige hendelsen i livet. Opplev magien i lyset, de varme menneskene, smaken fra havet og muligheten for å være sammen ”alene”. Våkne opp til verdens flotteste utsikt og den unike nærheten til havet. Vi ønsker velkommen til Lovund, en av Norges mest eksotiske bryllupsøyer. Vi har utviklet et hyggelig weekend-konsept for bryllup mellom 70 - 95 personer og tilbyr dette på noen utvalgte helger på sommerhalvåret.

Send oss en forespørsel
a