Møter og konferanser

Lovund Hotell +47 75 09 20 30

##Strategisamlinger, ledersamlinger og styremøter for bedrifter, lag og foreninger##

##Møtepakke 1## _3 dager / 2 netter ~ med det lille ekstra_ Etter ankomst og innsjekk på ettermiddag/kveld samles vi til en bedre middag og bruker kvelden til å bli enda litt bedre kjent med hverandre. Etter en god frokost kan møtet begynne. Vi blir kun avbrutt av en varm lunsj og noen nødvendige benstrekk. Etter møtet samles vi til lakseteater, en liten matleksjon der laksen har hovedrollen. Kvelden fortsetter med en god middag og gode samtaler. Møtet fortsetter etter frokost og varer frem til lunsj. Deretter reiser vi hjem.

send en forespørsel

##Møtepakke 2## _3 dager / 2 netter_ Etter ankomst og innsjekk på ettermiddag/kveld samles vi til en bedre middag og blir enda litt bedre kjent med hverandre. Etter en god frokost kan møtet kan begynne. Møtet blir kun avbrutt av en varm lunsj og noen nødvendige benstrekk. Vi setter av litt tid til hvile før kvelden fortsetter med en god middag og gode samtaler. Møtet fortsetter etter frokost og varer frem til lunsj. Deretter reises vi hjem.

Send en forepørsel

##Møtepakke 3## _2 dager / 1 natt ~ lunsj til lunsj med guidet vandring_ Vi tar båt fra Stokkvågen eller Sandnessjøen på formiddag og reiser sammen til Lovund. Ved ankomst venter en varm lunsj og møterommet står klart for dagens agenda. På ettermiddagen blir vi med på en times guidet vandring i bygda for å lære mer om Lovund og lakse-eventyret. Vi gir oss selv en benstrekk før kvelden fortsetter med en god middag og gode samtaler. Møtet fortsetter etter frokost og varer frem til lunsj. Deretter reises vi hjem.

Send oss en forespørsel
a