Tid for bryllup

Lovund Hotell +47 75 09 20 30

##Magisk bryllup i havgapet Ytterst i havet, på den vakre Helgelandskysten, ligger den lille øya Lovund. Rå og ekte natur i kombinasjon med et moderne og fremoverlent samfunn lager unike rammer for store og viktige hendelser i livet. Opplev magien i lyset, de varme menneskene, smaken fra havet og muligheten for å være sammen ”alene”. Våkne opp til verdens flotteste utsikt og den unike nærheten til havet. Vi ønsker velkommen til Lovund, en av Norges mest eksotiske bryllupsøyer. __For spørsmål og bestilling__: [send oss en mail](mailto:booking@lovund.no)

##Menyer## Vi legger vår stolthet i å servere det beste som havet har å by på. Vi har ingen faste menyer, men planlegger menyen sammen med dere og vår vinkelner kommer med med forslag på passende drikke. ##Rom## Vårt hotell kan ta imot ca. 100 gjester fordelt på 50 rom i hotell, hytter og rorbuer. Alle boalternativ har oppreide senger, renhold og frokost som standard. ##Lokaler## Vårt største selskapslokale kan beverte opp til 64 på runde bankettbord og opp til 96 på langbord. Vi har også lokaler som er tilpasset mindre grupper.

##Planleggings­møte Vi ønsker at arrangementet skal være nøye planlagt i forkant slik at vi kan bidra til å gjøre dagen så perfekt som mulig. Derfor gjennomfører vi gjerne et møte med dere hvor vi går gjennom alle detaljer. ##Reisen til og fra Vi er behjelpelig med å planlegge og organisere reisen til og fra Lovund, enten du vil reise offentlig eller ønsker charter. Hva med eget fly fra din nærmeste flyplass til vår nærmeste flyplass og deretter båt ut til Lovund. For en opplevelse!