__Vår middagsmeny for vinteren 2019__
__Forretter__
__Sprø potetlefse__, pisket rørosrømme, rogn, rødløk, dill, friske spirer 125,-
__Friterte klippfiskboller__, sort aioli, kimchi, syltet rødløk, syrlig persille 145,-
__Hovedretter__
__Laks__, rød curry, grillet pak choy, blomkålpure,syltet vårløk, hete sagochips 260,-
__Breiflabb__, rødetpure, syltet polkabete, confitert rødbet, rødbetpulver, stekt grønnkål, soyahollandaise, salte rødbetschips 295,-
__Lammeburger__ syltet sopp, nyrkrem, karamellisert løk med rosmarin, sylta småtomater, brioche brød, rotchips 195,-
__Spicy ramen__, nudler, egg 63, grønnkål selleri, frittert søtpotet, fivespice krydret grillet lammekjøtt eller tataki laks 285,-
__Desserter__
__Myk sjokoladekake__, rødbet og eplesorbet, eplegele, yoghurtskum, røkt sjokolade, rug, oxalis 149,-
__Fenikkel og sitronsorbet med bakt norsk ostekake__, karamelliserte smuler og verbenagele 139,-
__Noe søtt til kaffen__
Sjokolade fra Jentene på tunet i Selbu selges stykkevis 25,-
__Til barna__
Bakt laks med grønnsaker, rømme og potet 99,-
Dere kan også bestille halv porsjon til halv pris fra øvrig meny