Tid for mat

Lovund Hotell +47 75 09 20 30

>"Stor mat, fine viner, topp service og fantastisk uvær" >>Sitat: Fra Tripadvisor 2016 Tenk så heldige vi er, som holder til på ei øy i vekst, midt i mat­fatet! Når vi tenker smak av Lovund, da tenker vi på våre nære råvarer som høstes rett fra havet uten­for Lovund. Vi tenker lokale prod­usenter som daglig jobber for å ivareta den nord­norske mat­kulturen. Inspira­sjonen hentes fra det nordiske kjøkken, og kokkenes kompetanse og engasje­ment gjenspeiles i vår meny. Resultatet blir som Lovund - en meny med basis i lokale, nord­norske og trad­isjonelle råvarer, farget og utviklet av folket som bor her.

__Serveringstider__ __Frokost__ Tirsdag - Fredag: 07.00 - 09.00 Lørdag - Mandag: 08.00 - 10.00 __Lunsj__ Alle dager: På bestilling __Middag Ala Carte__ Mandag - Torsdag: 16.00 - 22.00 Fredag og Lørdag: 18.00 - 22.00 Søndag: Stengt

__Vår middagsmeny for vinter og vår 2020__ __Forrett__ __Potetdumpling__, stekt sopp, syltet skogsopp, timiangele, puffet quinoa, soppbuljong. Forrett/hovedrett 155/239,- __Hovedretter__ __Skinnstekt torsk__, chorizosmør, jordskokk, grønnkål, byggryn og sagochips. 329,- __Grillet laks__, bok choy, syltet vårløk, rød curry, sprøtt lakseskinn. 319,- __Grillet entrecote__, pastinakkpurè, grillede rotgrønnsaker, granateplesaus, pastinakkchips. 349,- __Pulled pork burger__, brioche, ananas og chipottle bbq, coleslaw, urtepoteter. 229,- __Dessert__ __Berlinerbolle og sitrussorbet__, lemoncurd og karamellisert sjokolade. 155,- __Sjokoladeterte og nøttesmøris__, fritert surdeig og jordskokkchips. 165,- __Til barna__ __Stekt laks eller fiskekake__, grønnsaker i små skåler, rømme, frukt og potet. 99,- Halv porsjon av retterne på menyen til redusert pris